Kezdő könyvelők gyakorlati közösségi tanulócsoportja

 

Most végezted el valamelyik könyveléssel kapcsolatos képzést?

Már régen végeztél, de soha nem dolgoztál benne?

Régen dolgoztál könyvelőként, de sok idő kiesett?

 

Akkor a legjobb helyen vagy!

 

2019. szeptember 1-jén induló gyakorlati tanulócsoportunkat neked találtuk ki! 

 

 

Sokat gondolkodtunk rajta, hogy mi lenne a legjobb módja annak, hogy téged is mentorálhassunk, aki még hiába kérdezel és hiába olvasod el egy-egy kérdésre adott válaszunkat, hiszen még semmilyen gyakorlati tapasztalatod nincs.

Egy zárt facebook csoport mellett döntöttünk, ahol gyakorlatias leckéket tudunk feltenni, aminek keretében – reményeink szerint – meg tudunk téged ismertetni a könyvelőirodai munka rejtelmeivel.

 

A képzés az alábbiak szerint zajlik:

 • a képzés négy havonta kerül megrendezésre! Ez azt jelenti, hogy ha most augusztus 31-ig nem jelentkezel, akkor leghamarabb – előreláthatólag – 2020. január hóban tudod elkezdeni.
 • A zárt csoportba folyamatosan – a feldolgozási idő figyelembevételével – kerülnek fel a leckék. Ezek a leckék mindenféle témát érintenek majd, de csak kezdő szinten. A csoport összetételétől függ, hogy meddig jutunk.  

 

          Lesz a leckék között:

 • könyvelési tételek és azok magyarázatai
 • adatszolgáltatások elkészítése és szükségessége
 • bevallások elkészítése
 • könyvelőirodai rendszer kiépítése
 • könyvelőprogramok tapasztalatai
 • alkalmazottak helyzete a könyvelőirodában
 • könyvelőiroda indítása
 • könyvelőiroda vezetési tapasztalatok
 • ügyfelekkel kapcsolatos tapasztalatok, megfelelő bánásmód
 • NAV és egyéb hatósági ellenőrzések tapasztalatai, felkészülés az ellenőrzésekre
 • a szakmához szükséges emberi, lelki tulajdonságok megbeszélése – ez az én (Judit) kedvenc témám <3
 • … és még nagyon sok minden, hiszen négy hónap – maximum ennyi áll a rendelkezésedre a képzés elvégzéséhez – hosszú idő. 
 • minden hónapban teszünk fel egy kérdezz-felelek posztot, ahol megbeszéljük a hónap során a leckékkel kapcsolatban felmerülő kérdéseket. 

 

 

A képzés díja: 60.000.- Ft

 

Mit kapsz ezért a díjért?

 • folyamatos leckéket mindenféle témában.
 • havi egy kérdezz-felelek posztot a csoportban.
 • örökös hozzáférést: a leckék a képzés végén veled maradnak. Ugyanis mindent otthagyunk a csoportodban. Minden képzésnek másik csoportot indítunk! Így a képzést a jövőben bármikor átismételheted.
 • tanúsítványt a könyvelőirodai gyakorlatodról. Ez viszont csak annak jár, aki az egész képzést szorgalmasan végigcsinálja velünk. <3 Tévedés ne essék: itt a gyakorlatodra megyünk. A mérlegképes regisztrációhoz szükséges 3 évbe ez nem számít bele! “Csak” az önálló munkádat és az álláskeresést könnyíti meg!
 • önbizalmat és lelkierőt, hogy a könyvelőirodai munka során felmerült problémákat magabiztosan kezelni tudd.

 

 

Mit nem kapsz ennek a képzésnek a keretein belül:

 • ez nem mentorálás! Csak képzés. Ez azt jelenti, hogy nem válaszolunk privátban a kérdéseidre.
 • nem tudunk a leckékre külön magyarázattal szolgálni sem messengeren, sem a csoportban, sem pedig a nekünk küldött e-mailben. Ahhoz túl sokan lesztek. A kérdéseid feltevésére havonta egyszer lesz lehetőséged, a kérdezz-felelek poszt alatt.

 

 

A képzés indulásának időpontja: 2019. szeptember 01. 

A képzés helyszíne: ONLINE! (Könyvelőmentor gyakorlati képzés 2019.09.01)

 

Néhány vélemény az eddigi csoportokból <3 :

 

“Nagyon köszönöm a segítségeteket, sok megválaszolatlan kérdésre kaptam választ. És nagyon élveztem a szakmai felvilágosítást, irányítást.
Kívánok sok erőt a munkátokhoz, és neveljetek még sok sok jó könyvelőt.
Köszönettel: Sasvári Lilla”
 
“Nekem, mint nem kezdő könyvelőnek is  nagyon hasznos volt, megnyugtató volt, hogy rengeteg dolog volt amit én is úgy csinálok ahogy Ti tanácsoltátok. Szerintem ilyen kis irodának mint a miénk ( 2 fő ) nagy szüksége van arra, hogy legyen valaki, akivel ha bizonytalan konzultálni tudjon. (…) Most nálunk elég sok idő megy el arra , hogy kövessük a változásokat és ez a munkától veszi el az időt. Nagyon örültem a képzésnek teljesen véletlenül vettem észre és azonnal jelentkeztem . Szerintem, ha van időtök ne hagyjátok abba nagyon hasznos amit csináltok , főleg ahogy végig mentünk a bevallásokon nekem nagyon tetszett  és Nektek köszönhetem , hogy végre sikerült az egykét is megcsinálnunk ( mielőtt vettük kétszer vissza dobták az enyémet ). (…)
Szóval én nagyon hasznosnak tartottam és szívesen ajánlom másnak is.
(…) ezért is volt jó, hogy Ti olyan közvetlenek voltatok, segítettetek mindenkinek nem féltve a tudásotokat.
Örülök , hogy megismerhettelek benneteket, sok sikert kívánok Nektek a továbbiakban is.”

 

Arra kérünk, hogy a díj átutalása után jelentkezz a fenti linken a facebook csoportba, hogy be tudjunk engedni és elkezdhesd a képzést. <3

Ha egy ideig nem tudsz a képzésen részt venni (nyaralás, betegség, bármi), semmi gond. A csoportban benne maradsz és bármikor meg tudod nézni az addig feltett anyagokat is.

Amikor azonban úgy döntesz, hogy a következő hónapban nem szeretnél velünk tartani, a képzés számodra megszakad. Nem lesz lehetőséged visszatérni a csoportba, hiszen az anyagok folyamatosan fenn lesznek és nem lenne igazságos a többiekkel szemben.

A kifizetett díjat ebben az esetben sem áll módunkban visszafizetni!

 

2019. augusztus 31-ig tudsz jelentkezni a díj befizetésével!

Akkor lezárjuk a jelentkezést és legközelebb csak 2020. január 1-jén indítunk új kezdő képzést!

 

 

ui1: Ha úgy érzed, hogy ennél személyesebb, közvetlenebb támogatásra van szükséged, jelentkezz valamelyik mentorprogramunkra itt!

ui2: Ha a te problémád nem szakmai jellegű, hanem az életed más területét érinti, személyes coachingra itt tudsz jelentkezni.

 
Figyelem! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrol szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a konyvelomentor@gmail.com címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással a Könyvelőmentor Bt-vel kötöd (3000 Hatvan, Rózsa utca 4.).
Fizetési feltételek: Jelentkezésed után azonnal visszajelzést küldünk e-mailben a fizetési információkról és a részvétel feltételeiről. A jelentkezésedet csak a program díjának átutalásával véglegesítheted! A számlázási adatokat kérjük pontosan kitölteni, mert a számla kiállítása automatikusan történik! Amennyiben a program díját el szeretnéd költségként számolni, fontos a számlázási adatok és az utalásra használt bankszámla tulajdonosának egyezősége!

 

Share Button