Határidőnapló 2019

Idén is elkészítettük számodra az ideális könyvelői határidőnaplót! <3

2019-ben is lehet egyedi határidőnaplód!

Olyan, amit az év 365 napján örömmel veszel a kezedbe.

Málnás-macaronos

Kávés

Orchideás

Rózsás

Szívecskés

Virágos-macaronos

Kérlek a napló nevét  feltétlenül pontosan add meg a megrendelőlapon!

(A naplók alatt találod a neveket.)

Nekünk, könyvelőknek egyértelműen speciális határidőnaplóra van szükségünk. Egy kis füzetre, amit mindig magunknál kell hordanunk és ami lehetőség szerint a “kezünk alá dolgozik”.

Határidőnaplónkat az évek alatt összegyűlt tapasztalataink alapján állítottuk össze; minden lényeges dolgot beleírtunk, de nem fárasztunk felesleges adatokkal.

Imádni fogod! 🙂

Az alábbiakkal segítjük a munkádat – a teljesség igénye nélkül:

 • Ott vagyunk veled egész évben! Minden héten figyelmeztetünk a határidőkre vagy segítünk praktikus tanácsainkkal. <3
 • Bejelöltük helyetted a fontos határidőket.
 • Beleírhatod a saját és több céged összes adatát, hogy minden azonnal kéznél legyen.
 • Benne vannak a gyakran használt NAV számlaszámok (és még van hely többnek, ha írnál hozzá).
 • Összeszedtük a lényeget a cégautóadóval kapcsolatban (ezt a részt az ügyfeleink is imádják).
 • Beletettük a NAV tájékoztatóját a fogyasztási normákról.
 • A NAV ügyintézést (ÜCC) igyekszünk megkönnyíteni.
 • A napi munkádhoz nyújtunk segítséget az alábbiakkal:
  • Minimálbér, garantált bérminimum, közterhek összegével kitölthető táblázat
  • Szabadságok
  • Felmondás
 • A hasznos linkek oldalunk tényleg hasznos linkeket tartalmaz, pl.:
  • NAV meghatalmazások
  • NAV pótlékszámító segédprogram
  • Közzétett beszámolók
  • Webes ügysegéd
  • NEAK
  • KSH stb. linkjeit.
 • A legfontosabb természetesen, hogy van benne egy 2019-es határidőnapló, a munkádhoz tökéletesen igazodó beosztással. Reggel nyolc órától este nyolc óráig van lehetőséged beírni a teendőidet kényelmesen széles sorok közé.
 • A határidőnapló mellett, a kis füzet végén több, mint 20 oldalnyi jegyzetfüzet áll a rendelkezésedre, hogy minden fontos információd egy helyen legyen.
 • Mindez kényelmes, A/5-ös méretben,
 • Spirálos megoldással, karton borítóval, hogy kinyitva magad előtt láthass egy egész hetet anélkül, hogy állandóan összecsukódna.

Hasznos, tökéletes segítség.

És ami nem elhanyagolható: külsőre esztétikus, elegáns, egyedi. Bárhol, bármilyen körülmények között szívesen, örömmel veszed elő.

Kedvencetek: Igényeiteknek megfelelve olyan praktikus érdekességeket és tudásbázist állítottunk össze, amely nem csak neked könyvelőként, hanem a vállalkozó ügyfeleidnek is érthető, hasznos és alkalmazható ismereteket nyújt. 

Tipp: Lepd meg a legkedvesebb kollégáidat karácsonyra egy stílusban hozzájuk illő határidőnaplóval! 

Pillants bele a belsejébe is (ha a képre kattintasz, megnézheted nagyobb méretben)

Ár (előreutalással): 

Határidőnapló (felirat nélküli, 6 féle minta):   3.500.- Ft/db +  990.- Ft szállítási és csomagolási díj  

(2-5 példányig a szállítási és csomagolási díj 1.690.- Ft!)

kattints

Fontos! A 2018. november 7. után leadott rendelésekre sajnos már név nem kerülhet és a minták is csak a meglévő készlet erejéig választhatók!

A határidőnapló minden hétköznap 8-16 óráig átvehető személyesen is a SZIDIT Könyvelőirodában, Hatvanban, a Rózsa utca 4. szám alatt. (Így megspórolhatod a szállítási és csomagolási díjat. Ha előre jelzed a megrendelőlapon, akkor ki sem számlázzuk! :-))

   

Íme néhány, számunkra igen kedves visszajelzés <3:

“Hálásan köszönöm nektek a megfeszített, de szívből jövő munkátokat. Mai napon a kezemben tartom a kedvenc határidő naplómat… Már lesz bennem annyi erő, hogy befejezzem amit elkezdtem és tudjam alkalmazni.
Szeretném hatékonyan, precízen, pontosan lelkiismerettel végezni ezt a szakmát.
Örülök és köszönöm, hogy ilyen lelkiismeretes jószándékú emberek -mint Ti is vagytok- még léteznek, és segítenek ismeretlenül is a szakmabelieknek.
Köszönöm a munkátokat és a motivációtokat!”

“Megérkezett a határidőnapló. Örülök, hogy ezt választottam.”

“Szia! Lehet még naplót rendelni? Két kolléganőmnek megtetszett. :-)”

“Nagyon szépen köszönöm, megkaptam a határidőnaplót. Gratulálok, szép és igényes, látszik, érződik, hogy szívvel, szeretettel lett összeállítva. Kívánok Neked és csapatodnak erőt, egészséget és kitartást a következő időszakra. Még egyszer köszönöm.”

“Idén is meg lehet rendelni majd a határidőnaplót? Nagyon jól és könnyen kezelhető, szeretem az ideit is.”

kattints
Ha a rendeléssel kapcsolatban bármilyen kérdésed van, akkor keress bátran bennünket az alábbi e-mail címen (vagy ha életbevágóan fontos, akkor az alábbi telefonszámon):
E-mail: konyvelomentor@gmail.com
Zsiros Szilvia 70/772-1356 
Figyelem! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrol szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a konyvelomentor@gmail.com címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az Előrendelés elküldése! gombra való kattintással a Könyvelőmentor Bt-vel kötöd (3000 Hatvan, Rózsa utca 4.).
Fizetési feltételek: Előrendelésed elküldése után azonnal visszajelzést küldünk e-mailben a fizetési információkról és a részvétel feltételeiről. Az előrendelésedet csak a határidőnapló árának átutalásával véglegesítheted! A számlázási adatokat kérjük pontosan kitölteni, mert a számla kiállítása azon adatok alapján történik! Amennyiben a határidőnapló árát el szeretnéd költségként számolni, fontos a számlázási adatok és az utalásra használt bankszámla tulajdonosának egyezősége!
Share Button